Sorteig de 50 compostadors domèstics

Objectiu: incentivar el reciclatge de residus orgànics en l’àmbit domèstic i conscienciar sobre la importància de la fracció orgànica.

 

Com a part de la campanya “Composta per un cicle rodó!”, s’ha realitzat un sorteig de 50 compostadors domèstics a través del comerç local de Deltebre i aprofitant l’arribada de la primavera i el bon temps.

En aquest sentit, i tenint en compte que part del que es pot compostar són petites restes vegetals (flors, fulles, plantes seques, gespa…), per poder participar en el sorteig s’havia de comprar algun element de jardineria en un dels comerços adherits a la campanya, on es dipositava una papereta en una urna de cartró reciclat i reciclable, sent tots dos elements dissenyats per al sorteig.

D’aquesta manera, a banda de fomentar el reciclatge de les restes orgàniques a casa, la campanya també ha permès dinamitzar el teixit comercial en un temps tan delicat marcat per la COVID-19. A més, cada persona participant ha rebut un flyer explicatiu sobre la importància de la fracció orgànica i els beneficis del compostatge domèstic, com ara obtenir adob sostenible i de qualitat sense moure’s de casa, de manera que podem transformar els residus en un recurs.

 

Consulta el flyer de la campanya “Composta per un cicle rodó!” 

Campanya relacionada: Entrega de compostadors als centres educatius de Deltebre

 

Recorda, de Terra només n’hi ha una. Cuidem-la. #DeltebreRecicla